/ Ла лига
Бетис
2:4
[ 2:1 ]
Атлетико Мадрид
2
X
1
Мачът:
Атлетико М не прости и на Бетис, диша във врата на Барса
Автор: FUT.bg | 08:32 / 27.09.2012
© As
Атлетико Мадрид спечели с 4:2 като гост наБетис в отложен мач от Примера Дивисион. Срещата на "Бенито Вийямарин" предложи всичко: шест гола, два червени картона, дузпа, обрати, красиви изпълнения и съдийски грешки. Мадридчани демонстрираха по-високата си класа, но бяха подпомогнати и от рефера Алварес Искиердо, който показа безумен втори жълт картон на Джоел Кембъл.

Иначе домакините първи достигнаха до гол дело наСалвадор Агра (25), но радоста им бе за кратко, тъка като головата мащина на мадричани Фалкао вустанови 3 минути по-късно.Бетис обаче все пак успя да се оттегли с гол аванс на почивката, след като в продължението на първата част се добра до второ попадение, благодарение на което поведе с 2:1.

В 47-ата минута Дамиен Перки от състава на домакините бе изгонен от игра, а гостите получиха правото да изпълнят дузпа, която бе реализирана от Фалкао и така резултатът стана 2:2. В 55-ата "дюшекчиите" поведоха с 3:2 след гол на Диего Коста.

Малко след като започна да тече последният четвърт час игра от редовното време, Джоел Кемпбъл отБетис също пое по пътя към съблекалните и по този начин домакините останаха с девет души на терена. Крайното 4:2 в полза на Атлетико пък бе оформено от Раул Гарсия в продължението на мача.

Така "дюшекчиите" продължават с великолепното представяне от началото на сезона и са на 2-ото място в подреждането на Примера Дивисион с 13 точки.Бетис е 6-ти с 9 пункта.









08:06/03.09
прогноза
от Надежда Иванова: Резултатен мач между Бетис и Атлетико
над 2.5
08:07/03.09
прогноза
от Димитър Ангелов: Домакините ще отбележат гол
домакин над 0.5
08:26/26.09
прогноза
от Красимир Шишков: Домакините няма да загубят
1X
12:41/26.09
новина
Ел Тигре на линия за Бетис






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!