/ Русия Премиер Лига
Ахмат Грозни
0:3
[ 0:0 ]
Локомотив Москва
2
X
1
Мачът:
Благо разкри тайната на успехите на Терек
Автор: FUT.bg | 12:46 / 19.09.2012
©
Българският халф на лидера в класирането на руската Премиер Лига Терек (Грозни) Благой Георгиев коментира силното представяне на тима от началото на сезона. Терек оглави еднолично временното подреждане след победа с 2:0 срещу Зенит в Санкт Петербург.

"Може да се каже, че в мача със Зенит се изправихме срещу най-добрия отбор в Русия. Неслучайно те са два пъти поред шампиони на страната, вижте какви трансфери правят", заяви Георгиев пред официалния сайт на клуба. "Бяхме се подготвили за мача, треньорите ни бяха подготвили много добре, а ние изпълнихме техните указавния и спечелихме", продължи опитният полузащитник.

"Как успяхме да вкараме два гола в края на мача? Подготвени сме физически и чакаме нашия шанс, без значение кога се появява той - през първото или второто полувреме. Получава се така, че головите положения идват в края на мачовете и пак казвам - ние сме готови физически, а на съперниците ни не им достигат силите. Това говори за работата на треньорския щаб", каза още Георгиев.

"Както каза Черчесов, няма значение кой е противникът - дали Барса, дали Реал - ние играем нашата игра, изпълняваме указанията на треньора и действаме в зависимост от това как се развиват събитията на терена", завърши юношата на Славия.




08:45/22.09
прогноза
от Надежда Иванова: Победа за Терек
1






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!