/ Efbet Лига
Левски
2:1
[ 1:0 ]
Локомотив Сф
2
X
1
Мачът:
Феновете на Левски: Преминахте всички граници! Отборът да доиграе сезона с юноши
Автор: FUT.bg | 13:08 / 11.04.2013
© levski.bg
Привържениците наЛевски излязоха с обща декларация, след поредния слаб мач на "сините". Феновете се обединиха, за да поискат оставки, и да настояват за категорично нещо - отборът да доиграе сезона единствено и само с юноши.

Пълният текст на декларацията:

Преминахте всички граници! Вашите безобразия пречупиха и най-силните от нас. Вие сте не просто жалки футболисти и треньори. Вие сте недостойни и като човеци. С цената на всичко няма да позволим клоуни като вас да представятЛевски в неговия 100-годишен юбилей!

Не ни пука за скапаната тенекиена купа. Не ни интересува първото място в това фалшиво, измислено и пародийно първенство. За какво първенство всъщност си говорим, щом бездушници като вас имат шанс да спечелят титлата?

Като ЛЕВСКАРИ ние сме възпитани в съвсем други ценности, непознати за вас. ВЛевски няма място за страх и преклонени глави.Левски винаги е бил еталон за мъжество, за дързост, за нападателен, красив и агресивен футбол.

Да пазиш резултат на ГЕРЕНА от 60-та минута срещу Берое и да ти треперят краката - това е вън от представите за реалност. Да пазиш резултат с Гоце Делчев от 50-та минута, да си загубил абсолютно всяко едно дерби в първенството, да си отпаднал от Сараево, но хората да продължават да те търпят и да те подкрепят навсякъде... СТИГА ВЕЧЕ!

ВЛевски никога няма да се толерират страхливите сиви мишки. Вие не сте нашата кръвна група. Вие не сте нито професионалисти, нито ЛЕВСКАРИ. Вие нямаме нищо общо с нас. Нямате нищо общо с идеалите, каузата и смисъла на този вековен клуб.

Ние, публиката наЛевски, единственият останал пазител на ценностите и морала на този велик клуб, ви ЗАПОВЯДВАМЕ, от следващия мач, от събота, срещу Локомотив София, да ПРЕМАХНЕТЕ "Л"-то от фланелките. Сложете на негово място емблемата на някоя модна къща, нещастници, но НЯМА да ви позволим да носите Л-то на сърцето си! Няма да ви позволим да се гаврите с тази фланелка, носена от десетки достойни спортисти, бранили и прославяли името наЛевски! И от хиляди привърженици, които ежедневно дават и парите, и здравето си, и живеят, и се радват, и плачат за този отбор...

Последното нещо, което правим за вас е да ви посъветваме, за ваше добро, и ако имате поне една, последна останала капка чест и достойнство, да се изметете на секундата от любимия ни отбор. Прекратявайте си договорите, плащайте неустойки ако трябва, търсете си други отбори, най-добре да са заводски, изявяващи се в аматьорските дивизии. Махайте се на секундата отЛевски...за да са ви "мирни главите". Иначе - иначе ще ви направим живота черен!

НАСТОЯВАМЕ отборът да доиграе сезона единствено и само с юноши на отбора.

Искаме да обърнем внимание и на действията на полицията. За пореден път станахме свидетели на произвол, облечен в полицейски униформи. Съобщението на МВР по случая е направо трогателно...за тези, които не са запознати с подробностите. По стара традиция обаче полицията спестява всички факти, сред които и най-важният - защо за пореден път брутално бяха бити хора на общо основание

Обединени привърженици наЛевски




15:57/12.04
новина
Групата на Левски за мача с Локо Сф
15:46/12.04
новина
Николай Митов: Доверието на феновете се печели с победи
13:02/12.04
новина
Мариян Христов: Отборът на Левски трябва да играе много по-агресивно
12:59/12.04
новина
Тонев: Спираме всички плащания до края на сезона
09:48/12.04
новина
На "Герена" треперят за Карвальо
09:23/12.04
новина
Левски би шута на Илиан, Митов ще води "сините" до края на сезона
10:52/11.04
новина
Гласят Джанини и Митов за треньорския трон на "Герена"
10:01/11.04
новина
Кокала вдигна мерника на трима






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!