/ Efbet Лига
Черноморец - Бургас
3:3
[ 1:1 ]
Черно море
2
X
1
Мачът:
Георги Чиликов: Искам с игра и победи да върнем хората на стадиона
Автор: FUT.bg | 15:20 / 11.04.2013
©
Днес се проведе редовният брифинг на ПСФК "Черноморец-Бургас" преди всеки шампионатен двубой. След вчерашната победа като гост на "Миньор" с 1:0, тази неделя "акулите" приемат "Черно море". Морското дерби е с начален час 19:00. Пред медиите днес застана помощник треньорът на бургаския тим Георги Чиликов. Ето какво сподели той:

"Най-важното до следващия мач е да успеят да се възстановят футболистите. Очаква ни много сериозен двубой. Видимо е, че не играем по най-добрия начин, но тези две победи се надявам поне психически да отпуснат малко футболистите, за да можем да зарадваме хората. В крайна сметка футбола е за тях. На предишния ни домакински мач видях изключително малко хора, което според мен е обидно за футболистите, а и за футбола като цяло. Искам с игра и с победи да върнем хората на стадиона.

В кадрово отношение все още имаме някои проблеми. Гаел е по-добре, тренира с нас и най-вероятно ще попадне в групата. Джереми Фо-Поре тренира индивидуално след претърпяната операция. Крум Стоянов е все още под въпрос. Имаме три дни да решим за него, с оглед на това дали ще се почувства по-добре. При Милчо Ангелов е същото положение. Имахме голямо желание той да играе и да трупа опит в предстоящите мачове, но в момента не е възстановен. От титулярите, които играха вчера, засега нямаме признаци за хора със здравословни проблеми.

По отношение на французина, който остана при нас, има административни причини, които не позволяват той да играе при нас преди лятото, така че дотогава забравяме за него, след това ще мислим.

Познавам една голяма част от футболистите на "Черно море". Имат добри футболисти за нашето ниво, както и млад треньорски екип. При всички положения ще дойдат с амбицията да победят, защото при тях положението не е най-розово. Надявам се да се получи един хубав открит мач, в който да победим. Спомняте си миналата година, че тези два отбора направихме един от най-хубавите мачове в първенството. И публиката и футболистите, и ние като треньори бяхме доволни. Това е моето желание и сега.




15:10/16.04
новина
На "Тича" няма да подават жалба срещу съдиите
09:31/16.04
новина
Украинци с интерес към играч на Черноморец
09:30/12.04
новина
Ганаец се размина с Черноморец
12:46/11.04
новина
Миро Манолов: Успехът ще ни даде тласък
11:40/11.04
новина
Черноморец пусна билетите за морското дерби






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не ми се влиза в пак нет спорове. Само да кажа, че си плащам билет от 10 лв. за всеки мач, а знаеш по колко са вашите билети. Освен това "има публика" и "няма публика" са много относителни неща. Та, въпреки, че разликата в билетите е сериозна, в нашите мачове, когато "няма публика", публиката все пак е повече от вашите мачове, в които "има публика". Иначе, че в нета сте много велики е ясно. Другото ясно е, че сте май единствения отбор, който освен агитка няма друга публика и никога няма да ви светне лампичката защо аджеба е така.
на 12.04.2013 г.
-2
 
 
На неграмотното създание отдолу дори няма да му отговарям , би ме било срам ако познавам подобни фенове на Нафтата. Така като ви чета просто не виждам за какво се притеснява Чиликов. Ние сме 300 наркомана , утре ще сме 30 ...Вие сте няколко хиляди. Къде е бил тоя човек в час ли е ...Въобще не знам . Извинявайте много . Гледам ,че и на вашият стадион сме играли ...Пребоядисахме ли седалките ? Сменихме ли името ? Нищо , то не може да е от това . Той градът се радва като Събев закри Нафтата, толкова години на тирания на мазута все пак ....Най - важното е да си вярвате ...Вземете помолете благодетеля да сложи по един видеостени по трибуните ...барем заиглеждате като 300 000 хиляди.
+1
 
 
забравих относно билетите-вашите наи скапи са по 2 лева.на нашите ма4ове-5 и 10...на вас даге ви ги дават и без пари,един авер ми се похвали в даскалото.на ма4а ви в разлог е имало 4 мазута фенове,а после в медиите излезе 4е е имало 40.бухахахахбухааа изроди долни
+1
 
 
абе мазнотиика,когато великя син бургаски тим беше в "б" група имаше средно по около 3-4 000 души.а сега миндил4е розово на вашите атлетски ма4ове сте не пове4е от 300-400 паляка.смени си тревата тапако...
0
 
 
Естествено,че искаме на нашия стадион,но за момента е невъзможно.И вие сте играли там и то доста,някой да ви е гонил?За посещаемост съм ти казал да не говориш.Не можете да съберете и 300 човека.Що така?Ами заради такива психопати като теб.Аз лично, на мач на Нефтохимик вече не стъпвам.Както и много мои познати и приятели.Ходете си само шепа завистливи злобарчета,че да се преброите
на 12.04.2013 г.
-1
 
 
Не го казах от злоба, наркоман . Напълно откровен бях. Отричайте го , приказвайте си тирадите за частната собственост , питайте за Атлетик Бургас и нека Чиликов си задава въпроси защо не идва никой .Ако имате други идеи ,защо може да е така да ги чуем . Билетите ви са горе долу като нашите ....Публиката няма да се лъжем е горе долу с една и съща големина и на вашите и на нашите мачове в последно време .
0
 
 
Абстинент, надрусай се - ще ти мине... АЕ АКУЛИ, БИЙТЕ МОРЯЦИТЕ! Ще стане як мач, както винаги!
на 11.04.2013 г.
0
 
 
Хората ги няма на стадиона не защото играете слаб футбол , а защото не можете да изчистите името си от отвратителният начин , по който беше създаден този отбор. Много пъти съм го казвал , този отбор никога няма да е домакин на стадион "Нефтохимик " , никога няма да се почувствате у дома там . Никога няма да успеете на този терен .Стадион "Черноморец" се разпада , докато вие търсите любов от хората на нашите трибуни и пребоядисвате седалки. Това е прокобата на този отбор . В сърцето си сте мъртви . Никога няма да имате каквото и да е общо с ФК Черноморец 1919 г., докато не се върнете където ви мястото . Това ,което сте в момента е просто името, което Митко Събев даде на измамата срещу "Нефтохимик" . Натрапници.
Коментарите са на публикуващите ги. FUT.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.