/ Efbet Лига
Ботев (Враца)
0:2
[ 0:1 ]
Черноморец - Бургас
2
X
1
Мачът:
Херо си тръгва през лятото от "Лазур"
Автор: FUT.bg | 11:31 / 17.04.2013
© Sport.bg
Треньорът на Черноморец Димитър Димитров ще напусне клуба през лятото. На Херо му писнала мизерията в клуба, както и безхаберието на Митко Събев. Пишман-собственикът е оставил "акулите" да се носят по течението, съобщава "7 дни спорт". Ако легендарният треньор не беше начело на този тим, най-вероятно той щеше да е изпаднал, категорични са експертите.

Както е известно, благодарение на работата на Херо Черноморец чисти бакиите от времето на Красимир Балъков. Димитров води играчи от чужбина ,прави ги звезди и ги продава. Със спечеленото пък Черноморец чисти задълженията към протежетата на Балъков. Димитър Димитров обаче не смятал повече да продължава с тази ангария. Към него има нескрит интерес от Герена.

Силният човек на "Левски" Иво Тонев на няколко пъти вече води преговори с бургазлията. Херо отказваше досега поради две причини - морален ангажимент към Черноморец и здравословни проблеми. Димитров обаче е на път да се пребори с последните, което му отваря път към завръщане в Подуяне. Точно заради него в "Левски" не взеха сериозен заместник на Илиан Илиев, а поставиха временния Николай Митов.

Наскоро Херо е имал среща с кмета на Бургас Димитър Николов. Димитров искал да научи повече за възможността общината да се ангажира наесен с по-сериозна издръжка на Черноморец. Очевидно градоначалникът не е поел никакви ангажименти, защото от няколко дни Димитров е доста оклюмал на тренировките. Другата причина за лошото му настроение са съмненията, че някои основни играчи са се поддали на тото изкушения. Припомняме, че през зимата една дузина футболисти на Черноморец минаха през ареста, за да пишат обяснения за участие в нелегални залози.






14:20/18.04
новина
Тони Здравков: Надявам се да спечелим нужните 3 точки срещу Черноморец






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!