/ Efbet Лига
Берое
2:0
[ 0:0 ]
Монтана
2
X
1
Мачът:
Ивко Ганчев поема Берое от лятото
Автор: FUT.bg | 16:35 / 06.04.2012
© Beroe.eu
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев обяви на пресконференция в София днес, че от лятото старши-треньор на Левски ще е настоящия наставник наБерое Илиан Илиев.Берое ще бъде воден през новия сезон от сегашният му помощник вБерое Ивко Ганчев. Илиан Илиев ще ръководиБерое до края на сезона, след което ще предостъпи мястото си на Ивко Ганчев.

"Илиан Илиев положи основата за изграждане на един силенБерое. Аз и цялото ръководство на клуба приемаме решението му и му желаем успех. Държим на това да запазим добрия екип, който изградихме. Заставаме зад Ивко Ганчев. Гласуваме му пълно доверие, като залагаме на неговите професионални качества. Продължаваме да следваме целите на клуба, сред които са: изграждане на силен представителен тим, който да бъде сред водещите в страната, развитие на детско-юношеската школа наБерое, модернизиране на спортно-техническата база", заяви Боян Боев - председател на Съвета на Директорите и Изпълнителен директор на ПФКБерое (Стара Загора).

"Феновете наБерое трябва да разберат, че днес обявяване Илиан Илиев за наш треньор от лятото. Той пожела да изпълни ангажимента си към любимия им тим и едва след това да се присъедини към Левски", заяви Иво Тонев на пресконференция на ст. "Георги Аспарухов" днес. 

"Договорката с Илиев постигнахме късно снощи вечерта, а договорът му с Левски ще е за 3 години", обясни още Тонев.




09:22/06.04
прогноза
от Красимир Шишков: Победа за Берое
1
13:51/06.04
новина
Пом. треньорът на Берое: Излизаме за победа срещу Монтана
10:25/06.04
новина
Дзаферович претърпя успешна операция






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!