/ Efbet Лига
Локомотив Сф
1:2
[ 0:1 ]
Ботев Пд
2
X
1
Мачът:
Кадрови проблеми мъчат Мъри преди Локо Сф
Автор: FUT.bg | 09:25 / 16.04.2013
© Sport.bg
Сериозни проблеми се струпаха на главата на треньора наБотев Пд Станимир Стоилов преди съботното гостуване на Локо Сф. Жълто-черните са на път да останат без четирима от основните си футболисти срещу тима, воден от Емил Велев. 

Твърдо извън сметките на Мъри за двубоя с червено-черните са защитникът Бобан Грънчаров и халфът Борис Галчев. Двамата са наказани. 

Почти сигурно пловдивчани ще бъдат лишени от услугите и на холандския защитник Сивард Спрокел, както и на бразилския офанзивен халф Вандер Виейра. Двамата напуснаха принудително по време на мача срещу Пирин ГД. 

Бразилецът бе сменен още в 20-ата минута, а холандецът малко след почивката. Вандер е с разтегнати мускулни влакна на бедрото и едва ли ще се възстанови за предстоящия мач. На Колежа се надяват Вандер да е готов максимално бързо, но не е изключен и вариантът да е аут дори за дербито с Локо Пд на 8 май. Сивард Спрокел пък е с болки в адукторите. Именно заради този проблем опитният защитник не игра в мачовете с Черно море и Берое. 

В лагера на Ботев стискат палци той да се оправи, ако не за мача с Локо Сф, то за следващия. При положение че Виейра и Спрокел също не могат да бъдат използвани от Станимир Стоилов за мача срещу Локо Сф, на практика той ще разполага с група от само 16 футболисти за двубоя срещу столичани. Нищо чудно Мъри да се принуди да попълни групата за двубоя с юноши.





11:05/19.04
новина
Мъри: Мястото, което заема Локо Сф не отговаря на истината
09:04/19.04
новина
Локо Сф пак в "Надежда"
10:58/15.04
новина
Мъри Стоилов сменя защитата през лятото
09:48/15.04
новина
Ботев Пд вдига заплатата на Неделев






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!