/ Efbet Лига
Миньор (Перник)
1:2
[ 0:1 ]
Лудогорец
2
X
1
Мачът:
Марселиньо: Убеден съм, че ще защитим титлата си
Автор: FUT.bg | 11:51 / 19.04.2013
© Bulphoto
"Убеден съм, че ще успеем да защитим шампионската си титла", заяви вчера нападателят наЛудогорец Марселиньо в интервю за официалния сайт на клуба.

"Аз и съотборниците ми си даваме сметка какво е положението в момента. Знаем какво чакат от нас феновете в региона. Сега сме на първо място и ще се постараем да бъдем там и след последния кръг. На никой в отбора не му минава друга мисъл през главата освен защита на титлата. През настоящото първенство изиграхме доста силни мачове и смятам, че заслужаваме да сме шампиони", продължи бразилецът.

"Миналата година по същото време съперниците не ни познаваха толкова добре. Сега са ни разучили. Противниците ни подхождат повече от сериозно в двубоите сЛудогорец. За нас всеки мач е като финал", добави Марселиньо. На въпрос смята ли, че е далеч от позната си форма, която показа през миналия сезон, той отговори:

"Всеки има право на мнение. Аз не искам да споря с никого. Да, отборът като цяло играеше по-силно през миналия сезон и през първия дял на настоящия шампионат, но както казах - тогава реалностите бяха други. Мисля, че в следващите мачове отново ще покажем познатата на цяла България класа наЛудогорец. Почти всички съперници играят защитно в мачовете сЛудогорец. Нормално е да изпитваме трудности пред гола. Но положението не е толкова зле. Все пак сме на първо място", каза още нападателят на зелените.

"Беше ни трудно срещу ЦСКА и Литекс. Те са силни отбори. Вярно, не ги победихме, но и не загубихме. А и двата тима имаха амбиции за титлата. Равенствата с тях не са провал за нас. Надявам се да победим поне Левски. Трябва да се възползваме от по-леката програма, но трябва да внимаваме, защото вече няма слаби отбори. Пирин ГД ни го доказаха в Разград."





14:58/18.04
новина
Йордан Минев поднови тренировки






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!