/ Серия А
Милан
2:0
[ 1:0 ]
Каляри
2
X
1
Мачът:
Милан ще бие шута на бранител
Автор: FUT.bg | 17:10 / 26.09.2012
©
Изключително любопитна е ситуацията около левия бек на Милан Джамел Месба. През януари тази година "росонерите" привлякоха футболиста с целта да си решат проблемите на поста ляв краен бранител, които датират от няколко години насам.

Месба получи своите шансове за изява, но така и не успя да убеди ръководството на тима, че заслужава място в стартовия състав. Логично през лятото "росонерите" се опитаха да се разделят с алжиреца, като се опитаха да го пратят под наем или продадат в друг отбор.

В интерес на истината интерес към Месба имаше, при това никак не малък. Първо Торино, а след тях Палермо, Дженоа и Парма отправиха запитване за футболиста, но до трансфер така и не се стигна. Причината - категоричният отказа на Месба да напусне Милан.

"Аз имам договор с този отбор и не виждам защо трябва да си тръгвам", споделяше Месба при всеки въпрос за трансфер.

Медиите в Италия съобщиха, че през януари "росонерите" ще направят нов опит да се разделят с разочаровалия футболист. Интерес отново има от Торино и Дженоа, но никак не е изключени и този път Месба да каже "Не" и да продължи да тормози шефове и фенове на "Сан Сиро".




10:55/25.09
прогноза
от ivo30: Милан няма да сбърка този път
1
08:15/26.09
прогноза
от Красимир Шишков: Гостите ще отбележат гол в двубоя
1
08:23/25.09
новина
Милан без Алегри срещу Каляри
13:52/24.09
новина
Босът на Каляри ще бъде наказан
10:47/24.09
новина
Милан твърдо зад Алегри






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!