Мойс: Трябва да бием всички до края
Автор: FUT.bg | 12:29 / 17.04.2013
© Skysports
Мениджърът наЕвертън Дейвид Мойс продължава да вярва, че отборът му може да се класира в Шампионската лига за следващия сезон, но само ако спечели всички мачове до края на настоящата кампания.

Снощи карамелите завършиха 0:0 с Арсенал и сега са на шесто място, с две точки зад Челси и Тотнъм. Те обаче са изиграли два мача повече от Челси и един повече от Тотнъм.

"Вероятно трябва да спечелим всичките си мачове до края, за да имаме някакъв шанс, каза шотландският мениджър. - Най-важното е, че играчите се представят добре. Имахме няколко много тежки мача навън и спечелихме точки от тях. Смятам, че мачът с Арсенал бе наистина добър. Играхме добър футбол и се защитавахме добре."

"Знаехме, че няма как да бъде лесно, каза той. - Аз обаче че не съм особено разочарован от точката, макар и да исках победа. Имахме и късмет, но в някои ситуации защитата ни бе направо фантастична."

"Не създадохме толкова положения, колкото ни се искаше през второто полувреме, но всеки мениджър, който идва тук знае, че няма да има много положения", допълни Дейвид.

До края на сезонаЕвертън има мачове със Съндърланд, Фулъм, Ливърпул, Уест Хям и Челси.










Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!