/ Efbet Лига
Локомотив Сф
1:2
[ 0:1 ]
Ботев Пд
2
X
1
Мачът:
Мъри Стоилов сменя защитата през лятото
Автор: FUT.bg | 10:58 / 15.04.2013
© Sport.bg
Старши треньорът на Бо­тев Пловдив Станимир Стои­лов е крайно недоволен от изявите на защитниците си, разбра "Тема Спорт". Мъри планира да направи сериозни промени в отбраната за но­вия сезон. В момента жълто-черните усилено търсят да привлекат централен и краен бранител.

Почти сигурно Ботев ще се раздели през лятото с Асен Караславов. Той все по-рядко влиза в игра, а в повечето случаи е контузен. Мъри възнаме­ряваше да го освободи още през зимата, но тогава не ус­пя да привлече алтернатива. Македонският национал Бобан Грънчаров също е на муш­ката на Стоилов. Той е разо­чарован от начина, по който централните защитници из­насят топката, и мудните им действия.

Стоилов планира да се ос­вободи и от още един от защитниците, привлечени от предшественика му Ферарио Спасов. Почти сигурно канар­четата ще продадат през ля­тото левия бек Артур Енрике.

Според запознати с делата на опитния специалист той вече е уредил централен бра­нител от чужбина. Мъри се е разбрал със защитник от Хо­ландия, чийто договор изтича през лятото и той ще дойде като свободен агент.





11:05/19.04
новина
Мъри: Мястото, което заема Локо Сф не отговаря на истината
09:04/19.04
новина
Локо Сф пак в "Надежда"
09:25/16.04
новина
Кадрови проблеми мъчат Мъри преди Локо Сф
09:48/15.04
новина
Ботев Пд вдига заплатата на Неделев






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!