/ Купа на България
Левски
3:1
[ 0:0 ]
Локомотив Сф
2
X
1
Мачът:
Николай Митов хвърля Вутов титуляр срещу Локо Сф
Автор: "Тема Спорт" | 09:11 / 17.04.2013
© levski.bg
Старши треньорът наЛевски Николай Митов обмисля сериозно въз­можността да пусне Антонио Вутов като титуляр в днеш­ния сблъсък срешу Локомотив София за купата. Специа­листът вече показа в мача за първенство с железничарите, че не се страхува да включи юноши и използва Пламен Т. Илиев като титуляр.

Най-вероятно Антонио Ву­тов ше заеме позицията на втори нападател. Заради лип­сата на наказания Рене Михелич Митов трябва да прави промени. Вариант за поста е и капитанът на "сините" Хрис­то Йовов. Почти сигурно оба­че той ще играе като дефанзивен халф заедно със Стефан Велев. Двамата бяха използва­ни в средата на терена и в последния мач за първенство и си партнираха добре. Зара­ди това треньорът е решил отново да им гласува дове­рие.

Предвид липсата на ал­тернатива и желанието на Митов да дава шанс на юно­ши Вутов ше получи възмож­ност да стартира за първи път през пролетта като ти­туляр. Младокът се включи много добре срешу Локо Сф (2:1) преди няколко дни, като именно той изкара червен картон на Александър Бранеков.

Очаква се треньорът да направи и промяна на фланга. Вместо Пламен Тонев Илиев, който в събота не успя да по­каже максималните си въз­можности, ше започне Илиян Йорданов. Появата на бившия халф на Локо Пд ше доведе до размествания.

Холандецът Га­ри Родригес ше мине на десния фланг, докато Йорданов ще действа отляво. Заради лип­сата на Базил де Карвальо на­падението ше бъде водено от Жоао Силва. Интересно е, че именно португалецът е голмайстор на отбора в турнира за купата с 4 попадения. На пейката ше останат Орлин Старокин и Кристовао Рамос.

Треньорът на Локо София Емил Велев има сериозни проб­леми за решаване. Той няма да може да разчита на цели пе­тима - контузените Маркиньос, Дафчев, Борносузов, както и наказаните Бранеков и Том. Почти сигурно вместо юно­шата на ЦСКА в центъра на зашитата ше застане Нико­лай Николов.

Бившият играч на Черноморец ще си партнира с Александър Дюлгеров. От­ляво и дясно на ариергарда ще действат съответно Трифо­нов и Мартин Димитров. Най-големите проблеми пред Кокала са в халфовата линия. Заради липсата на дефанзивни полузащитници Даниел Пеев ще бъде изтеглен по-назад. Мястото му на лявото крило пък ще бъде заето от Уилкер.

На десния фланг най-вероятно Велев ше заложи на Костади­нов, но вариант е и Писаров. В предни позиции за "железни­чарите" ще действат Ди­митър Илиев и Крум Бибишков, които ще си предават ролята на централен напада­тел.




10:03/18.04
новина
Георги Марков: Съдиите искат друг отбор да е на финал
09:34/18.04
новина
Кокала: Шансовете остават
09:29/18.04
новина
Летящият холандец изстреля Левски към финала
10:52/17.04
новина
Рендето: Maчът с Левски ще завърши 1:1, искаме купата
09:16/17.04
новина
Димитър Иванков се завърна на "Герена"
09:13/17.04
новина
Локо Сф залага на тлъсти премии
15:32/16.04
новина
Даниел Пеев: По нищо не отстъпваме на Левски
13:07/16.04
новина
Предраг Пажин: Митов не може да промени нищо
12:38/16.04
новина
Карвальо пропуска следващите два мача на Левски
11:08/16.04
новина
Левски ще кани Реал Мадрид
14:33/15.04
новина
Кокала: Ами може направо и да не се явим на мача с Левски, а?
11:31/15.04
новина
Картотекират Наско Курдов заради Карвальо
11:16/15.04
новина
Румен Трифонов: Ще отстраним Левски, ако ни разрешат
09:50/15.04
новина
Гигов продава Локо Сф през лятото






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!