/ Шампионска лига
Борусия Дортмунд
4:1
[ 1:1 ]
Реал Мадрид
2
X
1
Мачът:
Реал Мадрид предлага нов договор на Роналдо
Автор: FUT.bg | 13:14 / 22.04.2013
© marca
Реал Мадрид смята да предложи нов договор на звездата си Кристиано Роналдо, а ръководството е дало индикации, че ще приеме финансовите му претенции. Това заяви президентът на клуба Флорентино Перес на среща с феновете на отбора, цитиран от вестник "Марка".

Настоящият договор на играча изтича през юни 2015 година, но вече стана ясно намерението да бъде продължен. През септември Роналдо предизвика полемика за бъдещето си, след като заяви най-напред, че е тъжен в отбора, има причини, които го правят недоволен, а някои медии дори прогнозираха, че му предстои връщане в Манчестър Юнайтед.

Но сега на среща с привържениците Перес е гарантирал, че ще бъде направено всичко, за да бъде задържан португалеца.

"Няма никакъв проблем с Кристиано. Той ще продължи да бъде с нас. Ако трябва, ще извадим пари и ще му платим колкото иска. Не се притеснявайте", коментира Перес.

Президентът на Реал обаче избягна въпроса за бъдещето на Жозе Моуриньо. Той бе запитан дали треньорът ще остане начело на тима, но изобщо не отговори и само се усмихна.

На въпросната среща присъства и един от футболистите - Пепе, а Перес, макар и на шега, отправи многозначителен ултиматум към играчите.

"Ще ти кажа нещо, ако не спечелите десетата Шампионска лига, няма да си получите заплатите. Казвам го, за да се мотивирате", пошегува се Флорентино Перес с Пепе.




13:55/22.04
новина
Мауриньо има кадрови проблеми в защита преди мача срещу Борусия
11:10/22.04
новина
Флорентино Перес: Раул ще се върне
11:49/16.04
новина
Фенове на Дортмунд се млатят за билети






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!