/ Висша Лига
Уест Хям
2:2
[ 1:1 ]
Манчестър Юнайтед
2
X
1
Мачът:
Сам Алърдайс: Отнеха ни победата
Автор: FUT.bg | 14:14 / 18.04.2013
© Skysports
Мениджърът наУест Хям Сам Алърдайс очаквано избухна срещу съдийте на мача срещуМанчестър Юнайтед снощи, след като изравнителния гол на гостите за 2:2 дойде от засада.

"Вкарахме изключителни голове, особено вторият. Той трябваше да ни донесе победата в този мач, но в крайна сметка страничният съдия реши да ни я отнеме. Голът на Ван Перси беше от засада. Това беше положение при което топката срещна гредата и се върна при него, а той я вкара, макар че бе в засада. Въпреки, че бяхме ощетени, ние достигнахме до фантастична точка и свършихме фантастична работа на терена" изтъкна босът.

"Всички играчи, които взеха участие в този мач, се представиха изключително. Не мога дори да ги похваля достатъчно, тъй като през голяма част от сезона отборът не е играл по подобен начин" заяви още Големия Сам.

"След втория гол знаехме, че ще бъдем поставени под натиск от страна наМанчестър Юнайтед, но да загубиш с гол като този, това наистина е неприемливо и не трябваше да се случва. Трудно ни е да преглътнем това. Трудно е да се приеме, това е тяхната работа. Тяхната работа е да вдигнат флагчето за засада, която се случва пред очите им. Това е явна засада".

"Някои хора критикуват нашите играчи за типа футбол, който играем, но мисля, че това е срамно, защото срещу Юнайтед показахме колко сме добри", завърши Алърдайс.





13:56/18.04
новина
Фъргюсън иска червен картон за Каръл
09:21/18.04
новина
С гол от засада Юнайтед докопа точката срещу Уест Хям
13:25/15.04
новина
Сър Алекс отрече за Фалкао






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!