/ Efbet Лига
Етър (Вт)
0:4
[ 0:1 ]
ЦСКА
2
X
1
Мачът:
Сдобряват Радуканов и Платини на специална среща
Автор: FUT.bg | 09:40 / 16.04.2013
© Bulphoto
Ръководството наЦСКА намери начин как да сдобри вечно недоволния Мишел Платини с треньора Милен Радуканов. Това ще стане на специална среща, на която освен двамата ще присъстват още спортният директор Аспарух Никодимов и легендата Емил Костадинов, който отговаря за първия отбор. На "Армията" очакват всичко да мине гладко и Мишел да продължи да изпълнява задълженията си по най-добрия начин.

Треньорът и своенравният нападател са в конфликт от седмици, но в мача с Етър напрежението стигна връхната си точка. При смяната си с Варела в 67-ата минута Платини се тросна и не поздрави Радуканов. След мача треньорът се оправда, че футболистът бързал да се изкъпе.

"Срещу Етър Мишел нямаше ден и не му вървеше. Напусна малко намусен, но няма проблем", каза вчера директорът Аспарух Никодимов.

"След мача бе в добро настроение и говори с всички. Той често се сърди на себе си, разочарован е, че не успя да вкара", допълни Паро.

Не е изключено за наказание Платини да остане на пейката срещу Славия. Той си навлече гнева на шефовете с безумния червен картон срещу Ботев (Bp), заради който не игра в дербито с Лудогорец.











Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!