/ Висша Лига
Рединг
3:4
[ 3:4 ]
Манчестър Юнайтед
2
X
1
Мачът:
Шмайхел: Съра има млад дух, ще работи още 5 г.
Автор: FUT.bg | 08:52 / 29.11.2012
© Bulphoto
Легендарният вратар наМанчестър Юнайтед Петер Шмайхел прогнозира, че сър Алекс Фъргюсън (70 г.) може да водиМанчестър Юнайтед поне още 5 години. Вратар №1 в света за 1992-а и 1993 г. е в България във връзка с игра на "Глобул", а вчера привърженици на Юнайтед се срещнаха със своя идол в кафене, близо до УНСС в София.

Шмайхел за пореден път призна още, че много харесва България. Той пак трупа впечатления от страната, след като преди десетина години бе тук като играч с националния отбор на Дания, а през октомври 2009 г. представи в София купата от Шампионската лига.

- Със Съра се работи много лесно. Той е невероятен човек. Изкарах страхотни години в Юнайтед. Смятам, че Алекс може да води този отбор още 5 години. Духът му е млад, цялото му излъчване говори за това. Ако трябва някой да го смени сега, има само двама подходящи кандидати, Пеп Гуардиола и Жозе Моуриньо. Преди 5 години обаче кандидатите бяха други, след пет може да стане същото - призна пред тесен кръг фенове на Юнайтед снажният датчанин.

Шмайхел се опита да затрудни феновете с въпроса кога е сменена емблемата на Червените дяволи, но не успя. "Разбира се, че знаем - през 1997-а", похвали се председателят на българския фенклуб Емил Йорданов.

- Винаги е специален момент, когато съм на "Олд Трафорд". За мен е чест да се срещам с легенди на клуба - каза още Шмайхел.




15:25/01.12
прогноза
от Красимир Шишков: Победа за гостите
2






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!