/ Висша Лига
Челси
1:3
[ 1:2 ]
Евертън
2
X
1
Мачът:
Тери и Лампард аут и за мача с Евертън
Автор: sportal.bg | 10:58 / 02.12.2010
©
Франк Лампард и Джон Тери ще пропуснат и съботния мач наЧелси във Висшата лига срещуЕвертън. Новината е тежък удар за мениджъра на лондончани Карло Анчелоти, който се надяваше, че ще може да разчита на двете си звезди за двубоя с "карамелите".

Както е известно, Лампард не е играл от август месец насам заради травма в ахилеса и операция на херния. На всичко отгоре в средата на месеца той получи мускулна контузия по време на тренировка. Тери пък пропусна последните три мача на отбора, след като отново се обади хроничният му проблем с нерв в десния крак. Травмата тормози бранителя от миналия сезон, ала напоследък болките му станаха нетърпими, което и наложи изваждането му от игра.

След равенството на "сините" 1:1 като гости на коравия Нюкасъл миналия уикенд обаче италианският специалист заяви пред медиите, че очаква Лампард и Тери да подновят тренировки тази седмица. Той дори намекна, че по всяка вероятност ще може да разчита на защитника за мача сЕвертън.

"Следващата седмица ще бъде много важна за него и Лампард. Те ще започнат да участват пълноценно в заниманията ни и се надявам двамата - може би шансовете на Джон са по-големи от тези на Лампард, да могат да играят срещуЕвертън. Те са много важни играчи за нас, не само в техническо отношение, но и защото са силни като личности и характер. А в този момент ние се нуждаем да имаме на разположение точно такива футболисти", заяви Анчелоти миналия уикенд. Според "Мирър" обаче положението на двамата продължава да не е цветущо, което означава, че мениджърът и съотборниците им ще трябва да се справят без тях в този труден момент за тима.

Както е известно, защитаващият титлата сиЧелси допусна да бъде изпреварен от Манчестър Юнайтед в битката за върха в класирането, след като отборът допусна две поредни загуби и равенство. След унизителното 0:3 срещу Съндърланд, последва 0:1 срещу Бирмингам, а след това и реми 1:1 със "свраките". Статистиката сочи, че "сините" са спечелили само четири точки в последните си пет мача, което сериозно компрометира шансовете им за нова титла.





08:33/04.12
прогноза
от Ивайло Недялков: Челси най-накрая ще спечели
1
10:34/04.12
прогноза
от Иван Зл Иванов: Крайно време е Челси да бие
1






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Оги Зеленков
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. FUT.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.