/ Висша Лига
Стоук Сити
0:2
[ 0:1 ]
Манчестър Юнайтед
2
X
1
Мачът:
В Испания: Манчестър Юнайтед взима Фалкао
Автор: FUT.bg | 15:19 / 10.04.2013
© marca.com
Манчестър Юнайтед е пред сензационното привличане на голмайстора на Атлетико Мадрид Радамел Фалкао, гръмна вестник "Марка" днес. Бъдещето на нападателя е предмет на сериозни спекулации напоследък, но се считаше, че Челси е с най-големи шансове да го вземе.

Според мадридското издание обаче, Червените дяволи са излезли на сцената и дори вече са проведени разговори между двата клуба, които при това са в доста напреднала фаза.

Счита се, че Юнайтед ще плати 55 милиона евро за футболиста, който има договор с Дюшекчиите до 2016-а година. Клаузата за предварителното разтрогване на контракта е 60 милиона, но от Атлетико са склонили да намалят цената, тъй като футболистът няма да отиде в големия им съперник Реал.

За по-малко от 2 сезона на "Висенте Калдерон" играчът с прякор Тигъра вкара 64 гола в 82 мача във всички състезания и сега е на път да премине в някой от европейските грандове.

Евентуалното му идване на "Олд Трафорд" обаче веднага повдига въпроса за бъдещето на Уейн Руни, тъй като едва Юнайтед ще се раздели с Робин ван Перси само година след идването му в клуба.





13:10/12.04
новина
Манчестър Юнайтед загуби Ашли Йънг за 3 мача






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!