/ Лига Европа
Атлетик Билбао
3:1
[ 2:1 ]
Спортинг Лисабон
2
X
1
Мачът:
В Спортинг не искат и да чуят за Вале­ри Божинов
Автор: "Меридиан Мач" | 09:23 / 03.07.2012
©
Спортинг (Лисабон) обмисля възмож­ността да прати Вале­ри Божинов под наем в руския ЦСКА (Москва), съобщава португалският "А Бола".

26-годишният български национал игра през миналия сезон в Лече под наем. Престоят му при италианците обаче приключи и след като тимът изпадна в Серия Б, българинът обяви, че няма да се върне на Апенините, а бъдеще­то му все още не е яс­но.

"А Бола" е катего­ричен, че Божинов ня­ма да играе в Спор­тинг, въпреки че има договор с клуба до 2016 година. Според информацията нашият не влиза в плановете за новия сезон на стар­ши треньора Рикардо Са Пинто. Сериозен интерес към българс­кия национал проявява турският Елазъгспор.

Самият Божинов зая­ви, че желае да остане в Спортинг и да се пребори за мястото си, но, изглежда, настав­никът на "орлите" не иска да рискува с бъл­гарския футболист.

От ЦСКА декларира­ха интереса си към българина преди око­ло месец. Отборът, който през новия сезон ще играе в Лига Европа, иска да заси­ли нападението си, което в момента се състои от Думбия, Зоран Тошич и Томаш Нецид.




08:09/25.04
прогноза
от Красимир Шишков: Победа за Атлетик Билбао
1
17:14/06.07
новина
Спортинг Лисабон показа вратата на Божинов
08:55/27.04
новина
Билбао пречупи на "Сан Мамес" Спортинг и е на финал (видео)






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!