/ Купа на България
Славия
0:0
[ 0:0 ]
Берое
2
X
1
Мачът:
Венци Стефанов: Берое обичат да пипат съдиите
Автор: FUT.bg | 09:42 / 18.04.2013
© Bulphoto
Президентът наСлавия Венцислав Стефанов изрази опасения пред "Тема Спорт", чеБерое може да въздейства на съдиите в днешния първи полуфинал за Купата.

"Единственото, с коетоБерое може да ме изненада е да се занимават със съдиите. Гледам, че непрекъснато говорят - реферите им виновни за това, за онова. Само май до Далай Лама не са писали. А преди три-четири години си спомняте как преди едни избори, ни заклаха в Стара Загора. Отрязаха ни главата като на гергьовско агне. Обичат да пипат и да се занимават със съдиите. Дано този път не предприемат такива ходове, защото най-малкото е некоректно", пожела си Стефанов.

Босът говори и за очакванията си за мача, като смята, че домакинството в първия двубой донякъде е предимство за неговия отбор.

"Домакинството в първия мач донякъде ни дава предимство. но не се ли хвърлят здраво момчетата, няма домакинство, няма гостуване. Майката му е битката. Устройва ни само, ако накрая на втория мач сме вкарали един гол повече", коментира още президентът на "белите".




08:55/19.04
новина
Славия и Берое оставиха развръзката за реванша
09:21/17.04
новина
Славия чака жълтата карта на Тодор Колев






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!