/ Efbet Лига
Берое
2:1
[ 2:0 ]
Ботев Пд
2
X
1
Мачът:
"Канарчетата" губят Веско Минев за 10 дни и 3 мача
Автор: "Меридиан мач" | 10:40 / 09.04.2013
© Sport.bg
Ботев (Пд) про­дължава победния си марш в първен­ството, но треньо­рът на тима Станимир Стоилов научи две лоши новини вчера. Той няма да може да разчита на национала Веселин Минев в следващи­те десет дни, което означава, че защитникът ще про­пусне цели три шампионатни ма­ча. Той ще е извън групата за госту­ването наБерое и домакинството на Пирин (ГД), като най-вероятно няма да се възстанови и за срещата с Локо (Сф). Минев е по­лучил комоцио на мача с Черно мо­ре, като въпреки шока е останал на терена. Сега обаче лекарският щаб му нареди десет дни пълна почивка, за да се възстанови напълно за реша­ващите двубои в края на сезона.

Бразилецът Вандер Виейра също стресна щаба, тъй като е с пресечен мускул. Контузените Лъче­зар Ангелов, Асен Караславов, Сивард Спрокел, Цве­тан Павлов и Вандер тренираха на облекчен режим в Брестник под ръ­ководството на кондиционния тре­ньор Шекеровски, а останалите проведоха тонизиращо занимание в Коматево, след което всички минаха въз­становителни процедури.

Вчера от фенклуба на Ботев пъту­ваха до Стара За­гора, където имаха среща с представи­телите на домаки­ните, както и с полицията. Бултрасите ще преминат през дрегер, уточ­ниха от органите на реда.





10:59/11.04
новина
Бултрасите изпочупиха сектора си
09:27/11.04
новина
С храбра игра под Аязмото Берое изхвърли Ботев от тройката
12:26/09.04
новина
Илия: Дулеът Хубчев – Стоилов ще е много интригуващ
11:14/08.04
новина
Мъри оглежда 100 играчи за Ботев Пд
10:12/08.04
новина
Още едно "лале" в Ботев Пд






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!