/ Efbet Лига
Берое
2:1
[ 2:0 ]
Ботев Пд
2
X
1
Мачът:
Мъри оглежда 100 играчи за Ботев Пд
Автор: FUT.bg | 11:14 / 08.04.2013
© Sport.bg
Спортно-тех­ническият щаб на Бо­тев усилено работи по лятната селекция, научи "Меридиан Мач". В списъка на старши треньора Станимир Стоилов и спортния директор Александър Александров влизат над сто фут­болисти във всеки един момент. Някои от тях биват зачерк­нати, но на техните места идват нови. Наставникът на "ка­нарчетата" привик­ва помощниците си и заедно гледат дискове с изявите на футболистите, които мениджъри са предложили на Ботев за лятната се­лекция. Паралелно с това се водят раз­говори с мениджъ­ри за цената и усло­вията, при които на­белязаните от Мъри и компания играчи могат да дойдат на "Колежа".

Основният прио­ритет пред ръковод­ството е футболис­тите, които ще дой­дат в Ботев през ля­тото, да са на около 23 години. Според запознати Мъри ог­лежда най-сериоз­но играчи от холандското първенство. Не е тайна, че спе­циалистът има сери­озни симпатии към тези футболисти.

Скаутите на Ботев Марин Бакалов и Костадин Видолов също работят с пъл­на сила, като вече са впрегнати и през седмица обикалят да наблюдават та­ланти в родината ни. Няма да бъде никаква изненада, ако много скоро Бо­тев направи нов трансферен удар.





10:59/11.04
новина
Бултрасите изпочупиха сектора си
09:27/11.04
новина
С храбра игра под Аязмото Берое изхвърли Ботев от тройката
12:26/09.04
новина
Илия: Дулеът Хубчев – Стоилов ще е много интригуващ
10:40/09.04
новина
"Канарчетата" губят Веско Минев за 10 дни и 3 мача
10:12/08.04
новина
Още едно "лале" в Ботев Пд






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!