/ Efbet Лига
Литекс
1:2
[ 0:1 ]
Левски
2
X
1
Мачът:
Николай Митов: Отиваме в Ловеч за победа
Автор: FUT.bg | 15:00 / 19.04.2013
© levski.bg
Старши треньорът наЛевски Николай Митов говори днес пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя с Литекс от 23-ия кръг на "А" група. "Нямам какво да коментирам наказанието на Михелич. Комисията решава и приемам това. Бях подготвен и имам друг вариант. Това е друг мач. Не мога да използвам Базил де Карвальо и Владимир Гаджев. Йордан Милиев има леки болежки. Казахме си грешките в съблекалнята. Чистим ги в движение. Не трябва да допускаме голове. Всеки прави грешки, но никога няма да ме чуете да обвинявам футболист. Наясно съм със състава, утре ще го видите", каза Митов.

"Победите са важни. Няма по-хубаво от тези мачове - с Литекс, ЦСКА, Лудогорец. Има настроение в отбора, но момчетата трябва да го покажат на терена. Наясно са какво ги очаква, но трябва да го покажат. Това е пътят и гледаме напред. Радвам се, че играем с Литекс. Те са фактор в последните години, спечелиха трофеи, бяха шампиони", сподели още Митов.

"Отиваме за победа в Ловеч. Ще се борим от първата до последната минута. Познавам доста от младите момчета в Литекс. Необременени са, нямат задължителна цел на всяка цена да постигнат нещо. Имам идеи за мача, които искам да се осъществят на терена. За Христо Стоичков какво да ви кажа - уважаваме го. Единственият българин печелил "Златната топка". Не знам дали ще доживеем друг българин пак да я спечели. Но уважението е до терена. На терена сме съперници. Той ми е още по-дразнител, защото е от другия лагер", допълни треньорът наЛевски.

"Треньорът на вратарите има последната дума за вратарите. И двамата са много добри. Разчитам и на единия, и на другия. Никога няма да ме чуете да говоря за съдията. Интересува ме как ще играе моя отбор - важно е да вкараме един гол повече. Съдиите ги побъркахме напоследък. Всеки греши. Ако можеха, сигурен съм, че нямаше да свирят мача с Литекс", каза Митов.

"Ще направя уточнение на думите си и повече няма да коментирам темата. Легенда наЛевски е Гунди, това всички го знаем. Уважавам всички играчи наЛевски. Аз умирам за поколението на Боби Михайлов, Гиби Искренов, Ники Илиев, Наско Сираков, Емил Спасов. Гоних им топките на тренировки. С някои от тях съм имал възможността да тренирам. Обичам този отбор. Мачкаха всички, ЦСКА седем - осем пъти подред. От тях съм научил много. Радвам им се като ги видя. Ако съм засегнал някой, извинявам му се", завърши Митов.




13:06/19.04
новина
БФС наказа Рене Михелич за 2 мача
11:35/19.04
новина
Митов объркан за Михелич, връща Милиев в състава
09:15/19.04
новина
Решават за Пелето след края на сезона
09:06/19.04
новина
Здравков отказа да остане на "Герена"
09:02/19.04
новина
Реал М подари рейс на Левски
09:32/18.04
новина
Николай Митов: Доволен съм от резултата
14:05/15.04
новина
Георги Миланов записа 100 мача в "А" група






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!