/ Шампионска лига
Галатасарай
1:1
[ 1:1 ]
Шалке 04
2
X
1
Мачът:
Хамит Алтънтоп: Шалке 04 ще е като Челси от 2012 г.
Автор: FUT.bg | 12:31 / 20.02.2013
©
Халфът наГалатасарай Хамит Алтънтоп, който между 2003 и 2007 година игра заШалке 04, предупреди съотборниците си преди мача между двата отбора на "Тюрк Телеком арена", че въпреки слабата си форма "кралскосините" могат да повторят малко очаквания фурор на Челси от миналото издание на турнира.

"Този мач ще е по-специален за мен, тъй като четири години от живота ми минаха вШалке 04 и именно като техен играч дебютирах в Шампионската лига. Въпреки слабите им игри в Бундеслигата ние трябва да ги уважаваме, защото те завършиха като водачи на своята група в Шампионска лига. Трябва да сме внимателни, защото през миналия сезон Челси завършиха пети в Англия, но станаха шампиони на Европа. Присъствието на Дрогба и Снайдер е голям плюс за нас и чрез тях авторитетът наГалатасарай по света нарасна. С помощта на нашите фенове се надявам да вземем добър аванс преди реванша", заяви единият от двамата братя близнаци Алтънтоп.

Звездата на "Чим Бом" Уесли Снайдер обяви, че носителят на Купата на УЕФА за 2000 г. ще се стреми към победа и в двата мача. "Шампионската лига е най-важният турнир в цяла Европа. Готови сме за мача и нямаме търпение той да започне. Ще бъде великолепна среща.

Трябва да играем нашата игра и всичко ще бъде наред. По мое мнение няма да има голяма разлика между домакинството и гостуването ни, тъй като и в двата мача целта ни ще бъде една и съща - победата. И все пак ще съм по-спокоен, ако имаме добър резултат преди гостуването в Германия.

Познаваме нашия опонент, неговите предимства и недостатъци, но това, което наистина има значение, е ние да се представим на ниво. Единственото, за което трябва да мислим, е как ще си свършим работата", заяви холандецът в интервю за клубния канал.




13:38/19.02
прогноза
от Никола К: Без победител на "Тюрк Телеком Арена"
X
09:34/21.02
новина
Шалке 04 измъкна ценно равенство срещу Галатасарай (видео)
14:10/20.02
новина
Императора: С Дрогба сме страшни
15:30/19.02
новина
Хунтелаар ще играе срещу Галатасарай
14:15/19.02
новина
Шалке 04 излиза без 7 титуляри срещу Галатасарай






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!